RUNDVLEES

Klein slagers mes icon
Waards Rund
Staartstuk Dikke lende Dunne lende / Ossenhaas Ribstuk Fijne rib / Onder rib Bovenbil Platte bil Spierstuk Zijlende / Rump Klaprib Schouder: Diamanthaas - Bloemstuk - Sucade Schenkel Schenkel Kuit Kuit Vang: Bavet - Vinkenlap - Longhaas Dunne borst Punt borst Onder rib Nek / Hals Kop / Tong

Staartstuk

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Dikke lende

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Biefstuk
Rosbief
Tri-tip / Liesstuk

Dunne lende / Ossenhaas

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

T-Bone steak
Entrecote
Cote de Boeuf
Tomahawk

Ribstuk

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Riblappen
Prime rib

Fijne rib / Onder rib

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van de rund:

Magere runderlappen
Braadlappen
Soep/Hacheevlees
Gehakt
Tartaar
Steak tartaar

Bovenbil

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Biefstuk
Rosbief
Rollande van de deksel
Steak tartaar
Kogelbiefstuk

Platte bil

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Rosbief
Carpaccio vlees

Spierstuk

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Kogelbiefstuk
Hollandsebiefstuk
Rosbief
Tartaar
Carpaccio

Zijlende / Rump

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Kogel biefstuk
Rumpsteak

Klaprib

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Doorregen Runderlappen
Gehakt
Shortrib

Schouder: Diamanthaas - Bloemstuk - Sucade

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Diamanthaas
Rosbief
Rosbieflapjes
Flat-iron/sukade gesplitst

Schenkel

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Runderschenkel
Merg pijp gezaagd

Schenkel

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Runderschenkel
Merg pijp gezaagd

Kuit

Kuit

Vang: Bavet - Vinkenlap - Longhaas

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Magere Runderlappen
Braadlappen
Gehakt
Tartaar
Vinkenlap
Bavet
Skirt

Dunne borst

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Doorregen runderlappen
Gehakt

Punt borst

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Doorregen runderlappen
Gehakt
Brisket
Klapstuk

Onder rib

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van de rund:

Magere runderlappen
Braadlappen
Soep/Hacheevlees
Gehakt
Tartaar
Steak tartaar

Nek / Hals

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Magere runderlappen
Braadlappen
Soep/Hacheevlees
Gehakt
Tartaar

Kop / Tong

LONGHAAS
Bekijk recept
TOURNEDOS
meer informatie
TOMAHAWK
meer informatie
T-BONE STEAK
meer informatie
SHORT RIBS
meer informatie
RUNDERROLADE
meer informatie
RUNDERMUIS
meer informatie
RUNDERLENDE
meer informatie
RUNDERGEHAKT
meer informatie
CÔTE DE BOEUF
meer informatie
RIB EYE
meer informatie
PRIME RIB
meer informatie
PICANHA
meer informatie
PICANHA STAARTSTUK
meer informatie
OSSENHAAS ZILVERVLIES
meer informatie
ONDERRIB/MAGERE RIBLAP
meer informatie
HAMBURGER
meer informatie
KOGEL BIEFSTUK
meer informatie
BAVET
meer informatie
RUNDER BOVENBIL
meer informatie
BRISKET
meer informatie
CHATEAU BRIAND
meer informatie
FLAT-IRON STEAK / SUCADE GESPLITST
meer informatie
MERG PIJP GEZAAGD
meer informatie
RUNDER SUCADE
meer informatie
RUNDER BRAADWORST GROF
meer informatie
RUNDER SCHENKEL
meer informatie
STEAK TARTAAR
meer informatie
TRI-TIP/LIESSTUK
meer informatie
VINKENLAP
meer informatie