BUSSING BROOD

Klein slagers mes icon

Onze liefde voor brood gaat verder dan alleen de aandacht voor product en proces.
Wij bakken iedere dag Bussing Brood in onze familiebakkerij in Numansdorp. Het gaat ons altijd om de beste smaak. Dat kost tijd. Tijd om de juiste granen te selecteren. Tijd om het deeg lekker lang te laten rijzen. We gebruiken onze eigen gekweekte desem voor een volle, niet zure broodsmaak.

BUSSING BROOD

Klein slagers mes icon

Onze liefde voor brood gaat verder dan alleen de aandacht voor product en proces.
Wij bakken iedere dag Bussing Brood in onze familiebakkerij in Numansdorp. Het gaat ons altijd om de beste smaak. Dat kost tijd. Tijd om de juiste granen te selecteren. Tijd om het deeg lekker lang te laten rijzen. We gebruiken onze eigen gekweekte desem voor een volle, niet zure broodsmaak.

Vragen of meer informatie nodig?

Neem contact op

Steeds meer broden bakken we in onze steenoven.

Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuur- desem) deeg komt direct op de vloer van de warme steenoven. Hierdoor ontstaat een regelmatige ovenwerking en schroeit het deeg direct dicht.

Het bakresultaat is een ruiger brood met open kruim en knapperige korst. Doordat het vocht in het brood wordt behouden, blijft ons brood langer mals.

Steeds meer broden bakken we in onze steenoven.

Want, dat versterkt de smaak en het karakter van ons brood. Het (zuur- desem) deeg komt direct op de vloer van de warme steenoven. Hierdoor ontstaat een regelmatige ovenwerking en schroeit het deeg direct dicht.

Het bakresultaat is een ruiger brood met open kruim en knapperige korst. Doordat het vocht in het brood wordt behouden, blijft ons brood langer mals.