Bijzondere en exclusieve smaak

Wagyu-runderen komen uit Japan. De dieren houden van rust, ruimte en een knuffel. Het verhaal gaat dat alleen de Japanse keizer dit vlees mocht eten en dat zijn personeel de koeien masseerden, zodat de gezonde Omega-3-vetzuren zich goed verspreidden door het vlees. Deze vetzuren geven het fraai gemarmerde, malse vlees zijn bijzondere, exclusieve smaak.

100% raszuiver

Op de Wagyu-fokkerij van Dirk en Hedi Timmer in het Veluwse Putten hebben de 60 moederdieren, 40 ossen en 35 kalveren alle ruimte in de grote potstal. Hier wordt de mest opgepot zodat er een zachte en warme ondergrond voor de dieren wordt gecreerd. Een open stal waar de wind doorheen waait, zodat de runderen het gevoel hebben buiten te zijn. Van begin juni tot eind oktober lopen de dieren in het weidegebied van Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland. En dat is niet alles. De dieren worden duurzaam en traditioneel gefokt wat betekent dat het vlees gegarandeerd 100% raszuiver is!

Nog niet overtuigd?

Neem contact met ons op en we laten je graag kennis maken met het Wagyu vlees. Lees voor meer info ook onze Wagyu flyer.