WAARDS LAM
Het Schoonebeeker heideschaap is een oud zeldzaam ras met een even bijzondere en zeldzame smaak. Door de kruising met Charolais ram wordt het lam meer gespierd en net iets vetter. In ons assortiment treft u lamshaas, lamsbout, lamsnek, lamsrack, lams spareribs, lamsschouder, lamszadel en lams entrecote.
WAARDS LAM
Het Schoonebeeker heideschaap is een oud zeldzaam ras met een even bijzondere en zeldzame smaak. Door de kruising met Charolais ram wordt het lam meer gespierd en net iets vetter. In ons assortiment treft u lamshaas, lamsbout, lamsnek, lamsrack, lams spareribs, lamsschouder, lamszadel en lams entrecote.
NATUURPRODUCT UIT HET GROENE HART
Schoonebeeker heideschapen lopen door de polders van de Lopikerwaard, Alblasserwaard en de Noordwaard in de Biesbosch. Vrij in de natuur, gehoed door een herder met zijn honden, vreten zij kruiden, grassen en bloemen. De lammeren worden tussen december en februari geboren en gaan in april met de schaapskudde mee naar buiten.
De poldernatuur in, een heerlijk vrij leven middenin de kudde. Het dier groeit vrij en gezond op.
Het vlees is dus een bijzonder natuurproduct uit de Waarden van het Groene Hart.
NATUURPRODUCT UIT HET GROENE HART
Schoonebeeker heideschapen lopen door de polders van de Lopikerwaard, Alblasserwaard en de Noordwaard in de Biesbosch. Vrij in de natuur, gehoed door een herder met zijn honden, vreten zij kruiden, grassen en bloemen. De lammeren worden tussen december en februari geboren en gaan in april met de schaapskudde mee naar buiten.
De poldernatuur in, een heerlijk vrij leven middenin de kudde. Het dier groeit vrij en gezond op.
Het vlees is dus een bijzonder natuurproduct uit de Waarden van het Groene Hart.
WAARDS LAMS VLEES
Bout
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Rump
Biefstuk
Bout met of zonder been
Rollade
Lamslappen
Filet / Haas
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Lamszadel
Ribstuk / Kotelet / Filet
Ribstuk / Rack
Nek / Hals
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Saratoga racks
Lams nek sous-vide gegaard
Gehakt
Burgers
Kop / Tong
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Schouder
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Poulet
gehakt
Burgers
Saucijs
Lamslappen
Borst
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Gehakt
Burgers
Spareribs
Schenkel
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Osso bucco
Schenkel om sous-vide te garen
Lams schijf
Schenkel
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Osso bucco
Schenkel om sous-vide te garen
Lams schijf
Poot
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Lams benen voor bouillon
Poot
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Lams benen voor bouillon
Poot
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Lams benen voor bouillon
Poot
Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het lam:
Lams benen voor bouillon