Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins

PPCA Error: Due to Facebook API changes on September 4, 2020, it will no longer be possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so will stop updating after this date.

2 weken geleden

Kraan Vlees-Service

fb.watch/3LogvHzdk_/

De horeca mag geen gasten ontvangen!
Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor een horecaleverancier.
Toch blijven wij ook in deze tijd positief en durven wij vooruit te kijken.
De derde Variovac dieptrekverpakkingsmachine is een feit. In totaal heeft Kraan Vleesservice nu drie Variovac's dieptrekverpakkings-machines van Van Uhm bv Uhm B.V. in ons bedrijf staan.

Zodra de horecamarkt weer volledig open kan, zijn wij er klaar voor mede dankzij de goed uitgeruste verpakkingsafdeling.
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

Besteld Heerlijk Eerlijk Vlees 🥩👍 Trots op je neef 👍

Trots op jou!

👍

Geweldig verpakt 👍👍

Top 👍

View more comments

4 weken geleden

Kraan Vlees-Service

SESAM SPARERIBS!

Een heerlijke bereiding voor spareribs, gewoon uit de oven! Een echte aanrader voor komend weekend als je het ons vraagt.

Wat heb je nodig?
2kg spareribs
3 teentjes knoflook (geperst)
6 eetlepels honing
6 eetlepels tomatenpuree
1 eetlepel sesamolie
2 eetlepels ketjap manis
½ theelepel sereh (poeder, verkrijgbaar bij de toko)
½ theelepel gemberpoeder
1 eetlepel koenjit (verkrijgbaar bij de toko)
2 eetlepels sesamzaad
snufje zout
snufje peper (versgemalen)

Hoe maak je ze?
Verwarm de oven voor op 175°C. Roer in een kom de knoflook, honing, tomatenpuree, sesamolie, ketjap, serehpoeder, gemberpoeder, koenjit, sesamzaad, zout en peper tot een marinade. Dep de spareribs met keukenpapier droog en bestrijk het vlees met de marinade.
Laat de spareribs ca. 15 minuten in het midden van de oven garen. Zet de oventemperatuur op 150°C en laat het vlees ca. 30 minuten zachtjes verder garen. Bedruip het vlees tussentijds regelmatig met marinade.
Verwarm de ovengrill voor en grill de sesam spareribs aan beide zijden in ca. 10 minuten goudbruin.

Lekker met frietjes en gemengde salade.
... Bekijk meerBekijk minder

SESAM SPARERIBS!

Een heerlijke bereiding voor spareribs, gewoon uit de oven! Een echte aanrader voor komend weekend als je het ons vraagt. 

Wat heb je nodig? 
2kg spareribs
3 teentjes knoflook (geperst)
6 eetlepels honing
6 eetlepels tomatenpuree
1 eetlepel sesamolie
2 eetlepels ketjap manis
½ theelepel sereh (poeder, verkrijgbaar bij de toko)
½ theelepel gemberpoeder
1 eetlepel koenjit (verkrijgbaar bij de toko)
2 eetlepels sesamzaad
snufje zout
snufje peper (versgemalen)

Hoe maak je ze?
Verwarm de oven voor op 175°C. Roer in een kom de knoflook, honing, tomatenpuree, sesamolie, ketjap, serehpoeder, gemberpoeder, koenjit, sesamzaad, zout en peper tot een marinade. Dep de spareribs met keukenpapier droog en bestrijk het vlees met de marinade.
Laat de spareribs ca. 15 minuten in het midden van de oven garen. Zet de oventemperatuur op 150°C en laat het vlees ca. 30 minuten zachtjes verder garen. Bedruip het vlees tussentijds regelmatig met marinade.
Verwarm de ovengrill voor en grill de sesam spareribs aan beide zijden in ca. 10 minuten goudbruin.

Lekker met frietjes en gemengde salade.

1 maand geleden

Kraan Vlees-Service

KLASSIEKE HACHEE

De klassieke hachee, een heerlijk recept waar je lekker de tijd voor kunt nemen! Wij raden je aan snel door te lezen en dit recept lekker van het weekend te bereiden!

Wat heb je nodig:
Voor 4 personen:
800 gram runderborst
100 gram bloem
100 gram boter
4 uien, in ringen
2 eetlepels bruine basterdsuiker
2 eetlepels ketjap manis
1,5 liter runder- of kalfsbouillon
3 laurierblaadjes
3 kruidnagels
Zwarte peper en zeezout

Hoe maak je het?
Snijd de runderborst in blokjes van 2 x 2 centimeter en bestrooi ze met zeezout naar smaak. Strooi de bloem op een bord. Wentel het vlees door de bloem en schud de overtollige bloem eraf.
Verwarm de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Roer de uienringen, de basterdsuiker en de ketjap manis erdoor en laat karameliseren. Schenk de bouillon in de pan en voeg de laurierblaadjes en kruidnagels toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en leg de deksel schuin op de pan. Stoof de hachee in 2,5 tot 3 uur zachtjes gaar.
Breng de stoof op smaak met zwarte peper en zeezout. Lekker om te serveren met gekookte kruimige aardappels of rijst.
... Bekijk meerBekijk minder

KLASSIEKE HACHEE

De klassieke hachee, een heerlijk recept waar je lekker de tijd voor kunt nemen! Wij raden je aan snel door te lezen en dit recept lekker van het weekend te bereiden!

Wat heb je nodig:
Voor 4 personen:
800 gram runderborst
100 gram bloem
100 gram boter
4 uien, in ringen
2 eetlepels bruine basterdsuiker
2 eetlepels ketjap manis
1,5 liter runder- of kalfsbouillon
3 laurierblaadjes
3 kruidnagels
Zwarte peper en zeezout

Hoe maak je het?
Snijd de runderborst in blokjes van 2 x 2 centimeter en bestrooi ze met zeezout naar smaak. Strooi de bloem op een bord. Wentel het vlees door de bloem en schud de overtollige bloem eraf.
Verwarm de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Roer de uienringen, de basterdsuiker en de ketjap manis erdoor en laat karameliseren. Schenk de bouillon in de pan en voeg de laurierblaadjes en kruidnagels toe. Breng aan de kook, zet het vuur laag en leg de deksel schuin op de pan. Stoof de hachee in 2,5 tot 3 uur zachtjes gaar.
Breng de stoof op smaak met zwarte peper en zeezout. Lekker om te serveren met gekookte kruimige aardappels of rijst.

Reageer op Facebook

Lekker maar waarom bruine suiker er bij

1 maand geleden

Kraan Vlees-Service

Een mooi initiatief van de Restaurant De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk!

Het coronavirus treft ons allemaal, enkel is de manier hoe je hier als restaurant mee omgaat verschillend. Een mooi voorbeeld hiervan is het initiatief van Restaurant de Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk. Het idee van het 'kroketje uit de muur trekken' gaat de Nieuwe Polderkeuken namelijk omtoveren tot een culinaire snackmuur. Hier kun je binnenkort verschillende maaltijden uit de muur trekken.
Lees het hele artikel op: www.ad.nl/gouda/uniek-bij-dit-restaurant-in-stolwijk-kun-je-een-complete-culinaire-maaltijd-uit-d...
... Bekijk meerBekijk minder

Een mooi initiatief van de Restaurant De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk!

Het coronavirus treft ons allemaal, enkel is de manier hoe je hier als restaurant mee omgaat verschillend. Een mooi voorbeeld hiervan is het initiatief van Restaurant de Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk. Het idee van het kroketje uit de muur trekken gaat de Nieuwe Polderkeuken namelijk omtoveren tot een culinaire snackmuur. Hier kun je binnenkort verschillende maaltijden uit de muur trekken. 
Lees het hele artikel op: https://www.ad.nl/gouda/uniek-bij-dit-restaurant-in-stolwijk-kun-je-een-complete-culinaire-maaltijd-uit-de-muur-trekken~a595804d/

1 maand geleden

Kraan Vlees-Service

GEROOKTE EENDENBORST CARPACCIO MET CHUTNEY VAN KWEEPEREN

Wil je de traditionele carpaccio eens op een andere manier proberen? Lees dan snel verder.

Wat heb je nodig (6 pers.)
250 gram kweeperen, in kleine stukjes
1 kleine ui, in dunne ringen
2 kardemompeultjes
½ kaneelstokje
1 cm verse gember, fijngehakt
Geraspte schil van ½ citroen
2 eetlepels sherry- of witte balsamicoazijn
100 g suiker
2 eetlepels olijfolie
Vruchtensap
150 g veldsla of slamelange
350 g gerookte eendenborst, in plakjes

Hoe maak je het?
Breng de kweeperen met de ui, kardemom, kaneelstokje, gember, citroenschil en azijn aan de kook en laat alles zachtjes 5 minuten koken. Voeg de suiker toe en breng opnieuw aan de kook. Laat de chutney nog 5 minuten zachtjes koken en daarna afkoelen.

Meng in een ruime kom 3 eetlepels chutney met de olijfolie en zoveel vruchtensap of water tot het een smeuïge dressing is. Breng op smaak met zout en peper en schep de sla luchtig door de dressing.

Spreid de plakjes eendenborst over zes borden uit. Leg in het midden een toef sla. Verdeel de rest van chutney in kleine toefjes over de eendenborst.

EET SMAKELIJK!

#kraanvleesservice #carpaccio #eendenborst #horeca #diner #voorgerecht
... Bekijk meerBekijk minder

GEROOKTE EENDENBORST CARPACCIO MET CHUTNEY VAN KWEEPEREN

Wil je de traditionele carpaccio eens op een andere manier proberen? Lees dan snel verder.

Wat heb je nodig (6 pers.)
250 gram kweeperen, in kleine stukjes
1 kleine ui, in dunne ringen
2 kardemompeultjes
½ kaneelstokje
1 cm verse gember, fijngehakt
Geraspte schil van ½ citroen
2 eetlepels sherry- of witte balsamicoazijn
100 g suiker
2 eetlepels olijfolie
Vruchtensap
150 g veldsla of slamelange
350 g gerookte eendenborst, in plakjes

Hoe maak je het?
Breng de kweeperen met de ui, kardemom, kaneelstokje, gember, citroenschil en azijn aan de kook en laat alles zachtjes 5 minuten koken. Voeg de suiker toe en breng opnieuw aan de kook. Laat de chutney nog 5 minuten zachtjes koken en daarna afkoelen.

Meng in een ruime kom 3 eetlepels chutney met de olijfolie en zoveel vruchtensap of water tot het een smeuïge dressing is. Breng op smaak met zout en peper en schep de sla luchtig door de dressing.

Spreid de plakjes eendenborst over zes borden uit. Leg in het midden een toef sla. Verdeel de rest van chutney in kleine toefjes over de eendenborst.

EET SMAKELIJK!

#Kraanvleesservice #carpaccio #eendenborst #horeca #diner #voorgerecht

1 maand geleden

Kraan Vlees-Service

PASTA PESTO

Als er iets is dat we vaak maken wanneer we niet veel zin hebben om te koken, dan is het wel pasta pesto.
Dit keer hebben we de pasta pesto aangekleed met kipgehaktballetjes, aanrader hoor!

Zelf pesto maken? Haal dan de volgende ingrediënten in huis:
30 gr verse basilicum
2 el pijnboompitten
scheut olijfolie
1 teen knoflook
2 el Parmezaanse kaas, geraspt

Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie. Doe vervolgens alle ingrediënten in een keukenmachine en maal dit goed fijn. Is de pesto te droog, voeg er dan nog wat olijfolie aan toe.

Kook de pasta volgens de instructies op het pak. Meng het kipgehakt met de kruiden en het ei. Voeg daarna beetje voor beetje de paneermeel toe. Meng door elkaar. Als het geheel nog iets te ‘nat’ is, voeg je wat extra paneermeel toe. Vorm vervolgens met je handen kleine balletjes. Verwarm een beetje olie in een pan en bak de gehaktballetjes gaar.

Zet het vuur uit en voeg de pesto en gekookte pasta toe. Serveer met wat rucola en geraspte Parmezaanse kaas. Kleed de pasta vooral lekker aan met nog wat cherrytomaatjes.

EETSMAKELIJK!
... Bekijk meerBekijk minder

PASTA PESTO

Als er iets is dat we vaak maken wanneer we niet veel zin hebben om te koken, dan is het wel pasta pesto.
Dit keer hebben we de pasta pesto aangekleed met kipgehaktballetjes, aanrader hoor!

Zelf pesto maken? Haal dan de volgende ingrediënten in huis:
30 gr verse basilicum
2 el pijnboompitten
scheut olijfolie
1 teen knoflook
2 el Parmezaanse kaas, geraspt

Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie. Doe vervolgens alle ingrediënten in een keukenmachine en maal dit goed fijn. Is de pesto te droog, voeg er dan nog wat olijfolie aan toe.

Kook de pasta volgens de instructies op het pak. Meng het kipgehakt met de kruiden en het ei. Voeg daarna beetje voor beetje de paneermeel toe. Meng door elkaar. Als het geheel nog iets te ‘nat’ is, voeg je wat extra paneermeel toe. Vorm vervolgens met je handen kleine balletjes. Verwarm een beetje olie in een pan en bak de gehaktballetjes gaar.

Zet het vuur uit en voeg de pesto en gekookte pasta toe. Serveer met wat rucola en geraspte Parmezaanse kaas. Kleed de pasta vooral lekker aan met nog wat cherrytomaatjes.

EETSMAKELIJK!
Meer laden