Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Bij het Waards Rund draait het om meer dan alleen het vlees; het is een verhaal. Een verhaal van respect voor het dier, liefde voor het vak en de overtuiging dat goed vlees begint bij een goed leven voor de koeien.

Met hart en ziel wordt er gewerkt aan dit ambachtelijke product. De runderen genieten van een zorgzaam leven, met aandacht voor hun welzijn, voeding en omgeving. Deze toewijding proef je terug in de pure, volle smaak van het vlees.

Zo is het Waards Rund niet alleen een culinaire keuze, maar ook een bewuste keuze voor kwaliteit en respect.

#kraanvleesservice #horeca #utrecht #waardsrund
... Bekijk meerBekijk minder

Bij het Waards Rund draait het om meer dan alleen het vlees; het is een verhaal. Een verhaal van respect voor het dier, liefde voor het vak en de overtuiging dat goed vlees begint bij een goed leven voor de koeien.

Met hart en ziel wordt er gewerkt aan dit ambachtelijke product. De runderen genieten van een zorgzaam leven, met aandacht voor hun welzijn, voeding en omgeving. Deze toewijding proef je terug in de pure, volle smaak van het vlees.

Zo is het Waards Rund niet alleen een culinaire keuze, maar ook een bewuste keuze voor kwaliteit en respect.

#kraanvleesservice #horeca #utrecht #waardsrund

Aanstaande zaterdag 1 maart barst het feest los in Oudewater! Tijdens 'Hossen op de markt' staan wij klaar om je feeststemming te versterken met heerlijke broodjes hamburger en saté!

Muziek, de optocht, gezelligheid en goed eten – de perfecte mix voor een topcarnaval! Kom langs, laad jezelf op en ga weer door met hossen!

📍 Markt, Oudewater
⏰ Zaterdag 1 maart

Tot dan en alaaf! 🎉🍻

#kraanvleesservice #utrecht #hossenopdemarkt #deblauwbaadjes #oudewater
... Bekijk meerBekijk minder

Aanstaande zaterdag 1 maart barst het feest los in Oudewater! Tijdens Hossen op de markt staan wij klaar om je feeststemming te versterken met heerlijke broodjes hamburger en saté!

Muziek, de optocht, gezelligheid en goed eten – de perfecte mix voor een topcarnaval! Kom langs, laad jezelf op en ga weer door met hossen!

📍 Markt, Oudewater
⏰ Zaterdag 1 maart

Tot dan en alaaf! 🎉🍻

#kraanvleesservice #utrecht #hossenopdemarkt #deblauwbaadjes  #oudewater

2 ReactiesReageer op Facebook

Hans Sas, 🥳🥳🥳🥳 Gas erop en rollend naar huis vriend!

Hansieeeeee 🍺🍺🍺

Met 2.500+ producten leveren we topkwaliteit aan horeca en foodprofessionals. Van ons ambachtelijk Waards vlees tot Bussing Brood, Holtkamp snacks en de exclusieve kazen van Maaz Cheese.

Wij denken graag met u mee, wat betekent dat we samen kijken naar de gewenste porties, de diverse verpakkingsmogelijkheden en het ontwikkelen en uitwerken van uw specifieke recepturen.

#kraanvleesservice #horeca #utrecht #waardsvlees #holtkamphoreca #bussingbrood #maazcheese
... Bekijk meerBekijk minder

Met 2.500+ producten leveren we topkwaliteit aan horeca en foodprofessionals. Van ons ambachtelijk Waards vlees tot Bussing Brood, Holtkamp snacks en de exclusieve kazen van Maaz Cheese.

Wij denken graag met u mee, wat betekent dat we samen kijken naar de gewenste porties, de diverse verpakkingsmogelijkheden en het ontwikkelen en uitwerken van uw specifieke recepturen.

#kraanvleesservice #horeca #utrecht #waardsvlees #holtkamphoreca #bussingbrood #maazcheese

🚛 Zaterdagchauffeur gezocht! 🚛

Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor de zaterdagen om bestellingen te bezorgen! Ben jij in het bezit van een rijbewijs B, heb je enige ervaring met het rijden in een grotere bus en ben je sociaal en klantgericht? Dan zoeken we jou!

🔴 Wat bieden wij?
✔ Een leuke zaterdagbaan met mogelijkheid tot extra uren doordeweeks
✔ Werken in een gezellig, klein team bij een familiebedrijf
✔ Afwisselend werk waarbij je lekker onderweg bent

Interesse? Stuur je CV naar info@kraan-vlees.nl en wie weet zien we je snel! 🎉

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #vacature
... Bekijk meerBekijk minder

Het Waards Kalf is exclusief, ambachtelijk en oer-Hollands kalfsvlees met een pure, volle smaak. De kalveren zijn afkomstig uit de Krimpenerwaard en worden geselecteerd en verzorgd met liefde en vakmanschap. Het zijn kruisingen van het zwartbonte en Belgische blauwbonte ras, geboren bij melkveehouders in de regio.

Op een leeftijd van 14 tot 35 dagen worden de kalveren zorgvuldig geselecteerd op bouw, gewicht en groeipotentie. De geselecteerde dieren worden vervolgens ondergebracht bij vaste kalverhouders in de Waard, die hen met passie verzorgen. In de eerste acht weken krijgen de kalveren een dieet van melk en ruwvoer. Daarna stappen ze over op een uitgebalanceerde voeding die specifiek is gericht op hun gezondheid en de structuur en smaak van het vlees.

Na twaalf weken worden de kalveren opnieuw beoordeelt om te bepalen welke dieren hun groeipotentie hebben waargemaakt. Alleen de beste kalveren blijven over. Tussen de veertig en vijftig weken vindt de laatste selectie plaats. Alleen de allerbeste kalveren worden uiteindelijk verwerkt tot Waards Kalfsvlees, waarmee een constante topkwaliteit wordt gegarandeerd.

Waards Kalf

www.youtube.com/watch?v=uEFqujtjOy0

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #waardskalf
... Bekijk meerBekijk minder

Video image

0 ReactiesReageer op Facebook

Ben jij een echte vlees-liefhebber en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Of ben je een vlees-professional en wil je veel meer leren over vlees in korte tijd?

Robert van TeesT Culinaire Cursussen en Erik van Slagerij de Wit uit Amsterdam bedachten voor echte vleesliefhebbers de cursus 'vleeskennis'. Een tweedaagse cursus voor ambitieuze hobbykoks maar ook zeker voor professionals uit de foodsector.

De cursus vindt op donderdag 20 maart en donderdag 3 april plaats bij Kraan Vlees-service en bevat natuurlijk de nodige theorie en demonstraties, maar je gaat ook zelf aan de slag. Erik laat je stap-voor-stap zien hoe je zelf vlees schoonmaakt en opdeelt in verschillende vleesdelen.

Heeft u interesse in het volgende van deze cursus? Bezoek onderstaande link voor meer informatie:
www.teest.nl/vlees-cursus/

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #TEEST #slagerijdeWit #cursus #vleeskennis
... Bekijk meerBekijk minder

Ben jij een echte vlees-liefhebber en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Of ben je een vlees-professional en wil je veel meer leren over vlees in korte tijd?

Robert van TeesT Culinaire Cursussen en Erik van Slagerij de Wit uit Amsterdam bedachten voor echte vleesliefhebbers de cursus vleeskennis. Een tweedaagse cursus voor ambitieuze hobbykoks maar ook zeker voor professionals uit de foodsector.

De cursus vindt op donderdag 20 maart en donderdag 3 april plaats bij Kraan Vlees-service en bevat natuurlijk de nodige theorie en demonstraties, maar je gaat ook zelf aan de slag. Erik laat je stap-voor-stap zien hoe je zelf vlees schoonmaakt en opdeelt in verschillende vleesdelen.

Heeft u interesse in het volgende van deze cursus? Bezoek onderstaande link voor meer informatie:
https://www.teest.nl/vlees-cursus/

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #teest #slagerijdewit #cursus #vleeskennis

1 ReactieReageer op Facebook

Een echte aanrader! 😀

Het team van Kraan Vlees-service wenst u een gelukkig, succesvol en bovenal gezond nieuwjaar.

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #gelukkignieuwjaar
... Bekijk meerBekijk minder

Het team van Kraan Vlees-service wenst u een gelukkig, succesvol en bovenal gezond nieuwjaar.

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #gelukkignieuwjaar

Wie snijdt er bij jullie de beef wellington aan? Het team van Kraan Vlees-service wenst u fijne feestdagen!

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #fijnefeestdagen #beefwellington
... Bekijk meerBekijk minder

Wie snijdt er bij jullie de beef wellington aan? Het team van Kraan Vlees-service wenst u fijne feestdagen!

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #fijnefeestdagen #beefwellington

Het is vandaag de laatste dag dat u een bestelling kunt plaatsen voor ons gourmet loket.

Het concept is eenvoudig, u geeft uw bestelling door en wij zorgen er voor dat u deze morgen af kunt halen tussen 14:00 uur en 16:00 uur aan de Zuid-Linschoterzandweg 57 in Oudewater. Na het ophalen van uw bestelling ontvangt u van ons een Tikkie.

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #gourmetloket #oudewaterHeeft u al nagedacht over het kerstdiner? Voordat u het weet is het weer zo ver! Ook dit jaar zijn wij weer in Oudewater aanwezig met het gourmet loket. We hebben weer een divers menu voor u samengesteld.

Het concept is eenvoudig, u geeft uw bestelling uiterlijk maandag 23 december aan ons door en wij zorgen er voor dat u deze af kunt halen op dinsdag 24 december tussen 14:00 uur en 16:00 uur aan de Zuid-Linschoterzandweg 57 in Oudewater. Na het ophalen van uw bestelling ontvangt u van ons een Tikkie.

Nog nooit een rollade of een Beef Wellington bereid? Geen probleem! Bij het bestellen van één van deze producten ontvangt u van ons een bereidingswijze ter inspiratie.

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #gourmetloket #oudewater
... Bekijk meerBekijk minder

Het is vandaag de laatste dag dat u een bestelling kunt plaatsen voor ons gourmet loket.

Het concept is eenvoudig, u geeft uw bestelling door en wij zorgen er voor dat u deze morgen af kunt halen tussen 14:00 uur en 16:00 uur aan de Zuid-Linschoterzandweg 57 in Oudewater. Na het ophalen van uw bestelling ontvangt u van ons een Tikkie.

#kraanvleesservice #horecaslager #utrecht #gourmetloket #oudewater

1 ReactieReageer op Facebook

Bestelling is gedaan

Meer laden