Waards Rund
Staartstuk Dikke lende Dunne lende / Ossenhaas Ribstuk Fijne rib / Onder rib Bovenbil Platte bil Spierstuk Zijlende / Rump Klaprib Schouder: Diamanthaas - Bloemstuk - Sucade Schenkel Schenkel Kuit Kuit Vang: Bavet - Vinkenlap - Longhaas Dunne borst Punt borst Onder rib Nek / Hals Kop / Tong

Staartstuk

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Dikke lende

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Biefstuk
Rosbief
Tri-tip / Liesstuk

Dunne lende / Ossenhaas

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

T-Bone steak
Entrecote
Cote de Boeuf
Tomahawk

Ribstuk

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Riblappen
Prime rib

Fijne rib / Onder rib

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van de rund:

Magere runderlappen
Braadlappen
Soep/Hacheevlees
Gehakt
Tartaar
Steak tartaar

Bovenbil

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Biefstuk
Rosbief
Rollande van de deksel
Steak tartaar
Kogelbiefstuk

Platte bil

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Rosbief
Carpaccio vlees

Spierstuk

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Kogelbiefstuk
Hollandsebiefstuk
Rosbief
Tartaar
Carpaccio

Zijlende / Rump

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Kogel biefstuk
Rumpsteak

Klaprib

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Doorregen Runderlappen
Gehakt
Shortrib

Schouder: Diamanthaas - Bloemstuk - Sucade

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Diamanthaas
Rosbief
Rosbieflapjes
Flat-iron/sukade gesplitst

Schenkel

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Runderschenkel
Merg pijp gezaagd

Schenkel

 

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Runderschenkel
Merg pijp gezaagd

Kuit

Kuit

Vang: Bavet - Vinkenlap - Longhaas

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Magere Runderlappen
Braadlappen
Gehakt
Tartaar
Vinkenlap
Bavette
Skirt

Dunne borst

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Doorregen runderlappen
Gehakt

Punt borst

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Doorregen runderlappen
Gehakt
Brisket
Klapstuk

Onder rib

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van de rund:

Magere runderlappen
Braadlappen
Soep/Hacheevlees
Gehakt
Tartaar
Steak tartaar

Nek / Hals

Dit zijn de vleessoorten uit dit deel van het rund:

Magere runderlappen
Braadlappen
Soep/Hacheevlees
Gehakt
Tartaar

Kop / Tong