Bijzondere en zeldzame smaak

Het Schoonebeeker heideschaap is een oud zeldzaam ras met een even bijzondere en zeldzame smaak. Door de kruising met Charolais ram wordt het lam meer gespierd en net iets vetter. In ons assortiment treft u lamshaas, lamsbout, lamsnek, lamsrack, lams spareribs, lamsschouder, lamszadel en lams entrecote.

Natuurproduct uit het Groene Hart

Schoonebeeker heideschapen lopen door de polders van de Lopikerwaard, Alblasserwaard en de Noordwaard in de Biesbosch. Vrij in de natuur, gehoed door een herder met zijn honden, vreten zij kruiden, grassen en bloemen. De lammeren worden tussen december en februari geboren en gaan in april met de schaapskudde mee naar buiten.
De poldernatuur in, een heerlijk vrij leven middenin de kudde. Het dier groeit vrij en gezond op.
Het vlees is dus een bijzonder natuurproduct uit de Waarden van het Groene Hart.

Nog niet overtuigd?

Neem contact met ons op en we laten je graag kennis maken met het Waards Lam. Lees voor meer info ook onze Waards Lam flyer.

‘Waards Lam, een bijzonder natuurproduct van het Schoonebeeker schaap uit het Groene Hart.’